WIBK vann borta mot jumbolaget

Under söndagen var WIBK:s herrlag i Vetlanda för match mot Vetlanda IBF B. WIBK var på spelhumör och vann med 9-6.

David Samuelsson gjorde två av WIBK:s mål i bortasegern mot Vetlanda.

Innebandy2019-11-17 20:35

Det var dock inte en helt enkel uppgift för WIBK, skulle det visa sig. Man ledde visserligen under stora delar av matchen och David Samuelsson:s 3–6-mål i inledningen av tredje perioden skulle nog ha kunnat vara nådastöten för hemmalaget. Men ett hat-trick från Vetlandas Anton Kjellström på 91 sekunder såg till att matchen levde in i slutskedet. Det här var dock WIBK:s match. Petter Gustavsson satte två bollar under de sista fem minuterna och WIBK vann alltså med 9–6.

WIBK ligger nu fyra i en tight tabell, där fem lag ryms inom tre poäng. Målen, WIBK: Petter Gustavsson 3, Oscar S Carlsson 2, David Samuelsson 2, Ossian Thorsson, Christoffer Petersson.