Och för femte året i följd kommer Tjust-truppen att innehålla Denis In Fa Lin. Han har satt pennan till ett kontrakt som innebär att han blir kvar i klubben – både som spelare och assisterande tränare.

– Denis har varit hos oss i fyra år nu och är fast rotad I Västervik med sin familj, han har haft rollen som assisterande tränare och spelare under dessa fyra åren, skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande.

Man fortsätter:

– När vi nu har en ny huvudtränare i föreningen ser vi det som viktigt att behålla kontinuiteten och den står Denis för i sin roll som assisterande tränare. Vi är glada att också Denis valde att fortsätta minst ett år till som spelare, hans erfarenhet och stabilitet är viktig och det visade han genomgående under förra säsongen.

Båda avtalen gäller över kommande säsong.

Spelare med kontrakt med Tjust Bandy säsongen 19/20: Rasmus Nyberg, Ivar Johansson, Isak Sandberg, Filip Öst, Elias Lindström, Albin Juthe,

Viktor Gustavsson, Sebastian Nilsson, Victor Ström, Eetu Svili, Albin Wretman, Alexandr Sannikov, David Walfredsson, Stanislav Klyushanov, Johan Andersson, Simon Oscarsson, Denis In Fa Lin.