Peter, som var lagkapten senaste säsongen, är en förare som alltid kämpar och aldrig ger upp. En riktig lagförare med rätt inställning som var en viktig kugge senaste säsongen och kommer att bli detsamma nästa säsong.

"Peter är en kämpe på banan i den högre skolan och visade upp ett härligt klubbhjärta under sin första säsong. Det finns mer att få ut av Peter och det var inget tvivel om att vi skulle förlänga avtalet för att ytterligare steppa upp poängskörden till 2019. Det blir inte svårare av att han är en av de trevligaste förarna i branschen och underhållsmässigt slår han det mesta", säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

"Jag är mycket glad att jag fick förfrågan att representera Västervik även nästa år då jag trivs utmärkt i klubben och speciellt vad vi presterade detta år då vi tog oss till semifinal. Ser man till dem förarna som är klara så här långt och vad som är på gång tror jag 2019 kommer att bli en framgångsrik och rolig säsong ", säger Peter Kildemand i ett pressmeddelande.

Under 2018 körde Peter 17 matcher för Västervik och tog 121 poäng. Hans ingångssnitt blir 1,458.

Peter representerade under årets säsong även Team Fjelsted i den danska ligan och Unia Tarnow i den polska ligan.

Därmed har Västervik gjort klart med fyra förare inför 2019. Sedan tidigare har klubben gjort klart med Peter Ljung, Mikkel Bech Jensen och Anton Karlsson.