Bartosz Smektala, Jack Holder och Anton Karlsson. Så ser de tre första kontraktsförlängningarna för Morgan Andersson och Västervik Speedway ut. Lagledare Andersson kommenterar förlängningen med Karlsson:

"Ska bli mycket intressant att följa Anton de kommande säsongerna då han hela tiden tar steg i sin utveckling och är helt klart en stabilare förare nu än han var när säsongen började. Vad jag också är imponerad av är den professionella inställning han har att hela tiden bli bättre och med det investera i maskinmaterial för att kunna hävda sig mot förarna i världseliten. Jag har aldrig tvekat på att Anton inte har psyke till att bli framgångsrik men det han visade efter den kraftiga kraschen på Hejla Arena under kvartsfinalen bevisar återigen att han har de bitarna i sig som är ett måste. Ser med tillförsikt fram emot att se hur långt han kan ta sig de två sista åren som junior".

Karlsson avslutade säsongen med att bli trea på JSM och han vann dessutom allsvenskan med Griparna utöver regelbundna framträdanden för Västervik i Elitserien och SM-slutspelet.

"Jag är glad över att ha skrivit på för Västervik ytterligare två år. Klubben och allt runt omkring har fungerat väldigt bra och jag har trivts utmärkt. Jag hoppas att det kommer bli två framgångsrika år för både mig och klubben. Min utveckling har hela tiden gått stadigt uppåt och jag kommer att jobba stenhårt i vinter för att vara så väl förberedd för nästa säsong som möjligt", säger Anton Karlsson i ett pressmeddelande.

Anton får ett ingångsnitt på 0.500 då samtliga svenska juniorer får det reducerat om de kör till sig ett högre snitt än 0.500 föregående säsong.