– Det var två år sedan vi tog över Palladium, så då ville vi göra något extra, säger Jesper Björkman.

– Det här är en artist som jag tror att de flesta som kommer hit vet vem det är, men inte många har sett honom live.

Jesper berättar att den första reaktionen när han släppte nyheten på onsdagen var att många frågade om det var på riktigt eller om han skämtade.

– Folk tyckte det var riktigt, riktigt roligt, säger han.

Sean Kingston föddes i Miami, men har jamaikansk bakgrund och familjen bodde ett antal år i just Kingston. Som artist har han rört sig kring flera musikstilar, som till exempel reggae, hiphop och R&B och han är också känd för sina artistsamarbeten med bland andra Justin Bieber.

– Sean Kingston har inte spelat mycket i Sverige så det här är verkligen en rolig grej, säger Jesper Björkman.

Den närmaste tiden händer också en del spännande saker på Palladium, fast kanske inte lika spektakulära. På lördag kommer den prisbelönte Dj:n Poja Shad stå för musiken och den 7 mars är det studentkväll, 100 dagar till studenten.

– Det är något som kommit mer och mer på senare år, man ser att många nattklubbar har festen inför studenten.

Den 9 mars blir det också livespelning. Det är 30 plus-klubb och det lokala reggaebandet Medicine Man står på scenen.

– Det har varit stort intresse för våra 30 plus-kvällar och bandet är välkänt här i Västervik. De spelar klassisk reggae, som de tolkar på sitt eget vis.

Dagen efter, som är en lördag, kommer att vara tillägnad tjejerna.

– Det är ju internationella kvinnodagen den 8 mars, så den 10 uppmärksammar vi det lite i efterhand. Då kommer en DJ-tjej från Ukraina, som även varit här och spelat tidigare, tjejer kommer gå in gratis vissa tider och bjudas på välkomstbubbel.