Nattklubben Palladium har sedan den 5 januari varit stängd på grund av ett renoveringsarbete. Anledningen är ägaren Jesper Björkmans senaste vision för nattklubben.

– Vi har köpt in nya, behagliga möbler för loungen och kommer att ljusa upp det väldigt mycket. Tanken är sedan att vi ska ha loungen öppen varje fredag och att det ska bli ett ställe där man kan hänga med polarna i en skön miljö, säger Jesper Björkman.

Den nyrenoverade loungen kommer att erbjuda en helt ny drinkmeny och ha plats för ett 60-tal sittgäster.

Artikelbild

| Jesper Björkman på Palladium berättar att man lagt stor vikt vid att få till en behaglig känsla i den nyrenoverade loungen. I framtiden kommer det att vara öppet varje fredag.

– Man kommer att gå in via uteserveringen och nattklubben där nere kommer att vara stängd. Det känns väldigt spännande, fortsätter han.

Men innan man slår upp portarna för den nya satsningen kommer en hektisk helg att äga rum. På fredag arrangeras nämligen en 30-pluskväll med Västerviksbandet No More Angel.

– 30-pluskvällarna kommer vi i framtiden att köra en gång i månaden. Tanken är att vi ska varva mellan liveband och DJ:s. Det är ett stort intresse för dessa kvällar och det brukar vara fullt fart.

Nu på lördag gästas nattklubben också av humorgruppen JLC, bestående av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman. I skrivande stund har trion nästan en halv miljon prenumeranter på videoplattformen Youtube, där de underhåller med humoristiska sketcher, vloggar och egenskrivna låtar.

Artikelbild

| Palladium har renoverats under januari och på fredag är det dags för nyöppning och 30-pluskväll.

– De är väldigt populära och deras låt, "Sommar Sommar Sol", har spelats grymt mycket. De kommer att showa och sketcha under hela kvällen, avslutar Jesper Björkman.