De är nominerade för tredje gången

People i Västervik har blivit nominerade till Årets frisörföretag. Om drygt en vecka bär det av till Stockholm och gala.

Frisörsalongen People har blivit nominerade till utmärkelse, igen. Här är det frisören Letitia Lindberg som klipper en kund.

Frisörsalongen People har blivit nominerade till utmärkelse, igen. Här är det frisören Letitia Lindberg som klipper en kund.

Foto: Kristina Westring

Västerviks kommun2019-09-12 20:00

Det är inte första gången som frisörsalongen People blivit nominerade till kategorin Årets frisörföretag. Det hände så sent som förra året och även år 2015. Nu är det alltså tredje gången gillt. 

– Det känns väldigt hedrande, säger Marie Sevlidis, ägare av People. 

Prisutdelningen kommer att ske på frisörbranschens gala Årets frisör på Stockholm Waterfront och det är Kristin Kaspersen som är årets konferencier. Det är först då det avslöjas vem vinnarna är i de totalt tio kategorierna. I kategorin Årets frisörföretag är det fyra nominerade, förutom People i Västervik är det frisörföretag belägna i Uppsala, Skövde och Kalmar. 

– Bara att vi är nominerade betyder mycket och skulle vi vinna är det riktigt stort. För varje nominering tittar vi lite mer kritiskt på företaget och funderar på hur vi kan utvecklas. Vi vill inte ligga på latsidan, utan hålla oss på tårna.

Vad är det som gör att ni sticker ut?

–  Jag tror att det är vårt hållbarhetstänk. I vårt koncept Next generation bygger vi upp elever från grunden som kan bli duktiga frisörer. Sedan har vi satsat på modellfotografering och vi har ett miljötänk. 

Årets frisör startade 2004 och dess syfte är att höja kreativiteten i hantverket och synliggöra den höga kompetensen som finns ute i landet. Frisörföretagarna, som arrangerar galan, är en bransch- och arbetsgivarorganisation som grundades 1907 med uppgift att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen.  

"Att bli nominerad är ett bevis på att vi hör till de bästa i  Sverige", säger ägaren av People, Marie Sevlidis.
"Att bli nominerad är ett bevis på att vi hör till de bästa i Sverige", säger ägaren av People, Marie Sevlidis.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!