I massakern dödades 58 människor och över 500 personer skadades. Las Vegas-polisen uppger att antalet skadade efter attacken är 546 personer. 501 har blivit utskrivna från sjukhus.

Polisen vet fortfarande inte varför 64-årige Stephen Paddock avfyrade över tusen skott från sitt hotellfönster mot publiken på musikfestivalen Harvest 91 på "The Strip". Paddocks kropp har obducerats men det verkar inte som om han hade några hälsoproblem som kan förklara hans handlingar.

Sköt mot bränsletankar

Den federala polisen FBI:s utredare säger att de inte heller har funnit tecken på att Paddock hade ideologiska övertygelser eller var ansluten till någon grupp som kan ge motiv till dådet.

Myndigheterna tror också att Paddock avsiktligt sköt mot bränsletankar på McCarran-flygplatsen intill.

Man tror att bränsletankarna besköts med avsikt, säger sheriffen Joseph Lombardo.

Hundratals FBI-anställda arbetar med att försöka få klarhet i Paddocks motiv.

Det har också presenterats motstridiga uppgifter om när en säkerhetsvakt på hotellet blev skjuten av Paddock. MGM Resorts International, som äger hotellet och kasinot Mandalay Bay, säger att vakten sköts och kallade på hjälp i sin walkie talkie bara sekunder innan förövaren började skjuta ned mot folkmassan på paradgatan "The Strip" från 32:a våningen.

Ändrad tidslinje

Polisen sade först att vakten sköts efter attacken mot konsertbesökarna. Sedan ändrade polisen uppgifterna till att vakten sköts sex minuter före massakern. Nu ändrar polisen sig igen – och menar att hotellets version av händelseförloppet stämmer. Enligt MGM hade hotellet inte så lång tid på sig att agera, och att vakten sköts högst 40 sekunder före massmordet.

Ingen försöker att dölja någonting. Storleken och omfattningen på utredningen gör att vi måste gå igenom en stor volym av information för att kunna ge en bild som stämmer, säger Joseph Lombardo om att polisen nu ändrat tidslinjen igen.